Studio Proud geeft weg! | Donatie

Studio Proud doneert 63 hondenmanden aan 4 Dierenasielen

Maart 2021, Den Bosch 

Afgelopen periode heeft Studio Proud een 4 dierenasielen blij gemaakt met hondenmanden. Door de hoge kwaliteitseisen waren deze manden niet geschikt voor de verkoop, maar toch konden we er honden blij mee  maken. Afgelopen maanden ging Studio Proud maanden op pad om de honden (en zelfs katten) van verschillende dierenasielen blij te maken.


Dierenasiel 's-Hertogenbosch | Dierentehuis Arnhem | Dierenasiel Maasland | Stichting Dierenasiel Tiel 

  

Foto: Hond Dierenasiel Arnhem

“Wat een mooie manden, zo heerlijk zacht, daar zullen onze bewoners zeer zeker dankbaar gebruik van maken.” Anne-Marie, Dierenasiel Maasland

Dierenasielen gaven aan leuke reacties over de vele hondemanden. Niet alleen zien de honden er erg Cute uit ook erg praktisch. Verschillende dierenasiel-medewerkers vertellen ons dat het fijn is om zoveel hondenmanden te ontvangen. Ze kunnen de manden aan de nieuwe baasjes meegegeven. Ons is vertelt dat dit ervoor zorgt dat de overgang van dierenasiel naar het nieuwe huis minder stressvol is. Dit komt doordat de geur in de hondenmanden wordt meegenomen naar de nieuwe plek. Fijn! 

Foto: Eddie From Holland 

Dierentehuis Den Bosch | 's-Hertogenbosch 

Foto: Laura en Hond 

28 november 2021, Den Bosch 

Ons eerste adres: een mooie donatie in Den Bosch, de thuishaven van Studio Proud. We werden hartelijk ontvangen door Laura die ons een rondleiding gaf in het prachtige dierenverblijf. Met zorg en aandacht creëren zij prachtige verblijven voor de honden. We zijn blij met de dankbare reactie van Dierentehuis Den Bosch. 
Studio Proud gaf Dierentehuis Den Bosch 25 hondenmanden.

Het Dierentehuis zorgt voor de opvang van gevonden en zwervende honden of katten en dieren waar men afstand van wil doen. Als Dierentehuis proberen wij een gevoel van veiligheid voor onze dieren te creëren. Dit doen we door ze huisvesting te bieden, waarbij ze naast de basale en medische verzorging, ook voldoende aandacht en afleiding krijgen.   

https://dierentehuisdenbosch.nl/

 

  


Dierentehuis Arnhem en Omstreken | Velp 

Foto: Miriam met Brutes en Daffy

25 maart 2021, Velp

Op een geweldig verblijf kwamen arriveerden we donderdagochtend voor onze tweede donatie. We werden hartelijk ontvangen door Miriam die ons van alles kon vertellen over het Asiel. We maakten kennis met kleine springende viervoeters Brutus en en Daffy (foto 1) en Hond Bo (foto 4) . Wat een mooie plek. Aan Dierenasiel Arnhem en Omstreken werden 7 kleine- en 7 grote hondenmanden gedoneerd. 

De belangrijkste taak van het Dierentehuis is het herenigen van zwerfdieren met hun eigenaar, het opvangen van zwerf- en afstandsdieren en deze herplaatsen. Er wordt zorgvuldig op toegezien dat de dieren zo goed mogelijk worden geplaatst.

 
 

 

Dierenasiel Maasland | Oss  

 

26 maart 2021, Oss 

We werden zeer gastvrij ontvangen door Miriam. Enthousiast vertelde ze ons van alles over het verblijf. Tijdens de rondleiding vertelt Miriam gepassioneerd over haar rol binnen Dierenopvang Maasland. Zo te horen doet het team van Dierenopvang Maasland er alles aan om de dieren een mooi en veilig verblijf te geven. Dat zit wel snor met de mooie bossen in de omgeving waarbij de dieren genoeg bewegingsvrijheid krijgen. We leerde kat Schanulleke (foto 2,3)  en hond Koentje (foto 4,5) kennen. Dierenopvang Maasland werd blij gemaakt met 10 hondenmanden. 

Dierenopvang Maasland is een vluchtheuvel voor al dan niet zwervend aangetroffen honden en katten in de gemeenten Oss en Landerd. Een mooie dierenopvang in een mooie groene omgeving.

https://www.dierenopvangoss.nl/

  

  

 

Stichting Dierenasiel Tiel | Tiel 

Foto: Hond Jack 

26 maart 2021, Tiel

In een leuke huiselijke sferen werden wij ontvangen door ongeveer 10 kwispelende viervoeters die al kwispelend meteen in de manden sprongen. We kregen een mooie rondleiding gegeven door Brandon. Dierenasiel Tiel werden blij gemaakt met 6 grote manden en 10 kleine manden. 

Foto: Brandon met de honden

Dierenasiel Tiel is een non-profit en non-euthanasie-asiel met een hart voor dieren. Zij streven ernaar om alle dieren te herplaatsen bij de best mogelijke nieuwe eigenaar. ... Wij zijn van mening dat zorgvuldigheid en geduld worden beloond en vragen graag uw begrip voor onze werkwijze.

https://www.dierenasieltiel.nl/